• 06-13452842
  • rigiichildrenfoundation@upcmail.nl

Over Rigii

De RIGII Children Foundation is in 2009 officieel geregistreerd door Janet Eikelenboom.

De kinderen die Janet en de medewerkers in Kenia van de RIGII Children Foundation helpen hebben geen ouders meer. Hun ouders zijn overleden onder andere door de gevolgen van hiv/aids. De kinderen wonen bij hun oma’s, die de kinderen niet alles kunnen bieden wat zij nodig hebben zoals betaling van het schoolgeld en schooluniformen.

De school waar de kinderen op zitten is de Kiriko Primary School in Kinari. Janet heeft een contactpersoon (Paul) op deze school die er onder andere voor zorgt dat alle kinderen ook daadwerkelijk naar school gaan.

De RIGII Children Foundation richt zich niet alleen op het helpen van kinderen. Ze helpt tevens de oma’s die de kinderen opvangen, de school en op deze manier de hele gemeenschap. Zo wordt er structureel gebouwd aan een beter bestaan.

De stichting is volledig afhankelijk van donaties van particulieren of bedrijven, maar ook van de verkopen van Keniaanse producten op diverse braderieƫn door Janet zelf.

Bij donaties kunt u denken aan financiƫle ondersteuning, maar ook oude computers of printers, pennen, boekjes etc.. Defecte computers en printers kunnen wij helaas niet gebruiken.

Klik hier om de folder van de RIGII Children Foundation te downloaden.